Parodos
Gerdenio Grickevičiaus ir Žilvino Danio tapybos paroda „INDIVIDUALYBĖS“ Spausdinti Email
Parašė   
Trečiadienis, 13 Gegužė 2009 15:00
Individualybes
Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro parodų salėje  gegužės 15d. 16 val. atidaroma  Gerdenio Grickevičiaus ir Žilvino Danio  tapybos paroda  „INDIVIDUALYBĖS“. Visus mielai kviečiame į parodos atidarymą .
 
T.Tumalovičiaus fotografijų paroda ,,Zarasai – Lietuvos kultūros sostinė 2008” Spausdinti Email
Parašė   
Ketvirtadienis, 26 Vasaris 2009 11:48
 Tomas Tumalovičius fotografuoja jau daug metų. Jo nuotraukose sudėti įspūdingiausi ne tik Zarasų bet ir Lietuvos įvykių kadrai. Po Zarasų miesto 500 metų jubiliejaus, Zarasų kultūros centro parodų salę papuošė fotografijoje įamžintos nuostabiausios šventės akimirkos. Šiandien  galima pamatyti fotografijas iš projekto „Kultūra kaip gyvas vanduo“, kuris vyko 2008 m. rugsėjo 5 – 7 dienomis. Visas tris projekto dienas T. Tumalovičius fotografavo įspūdingiausias projekto akimirkas, žiūrovų nuotaikas, garsius Lietuvos menininkus, Zarasų krašto žmones. Projektas ,,Kultūra kaip gyvas vanduo” – tai pirmoji Lietuvos kultūros mugė po atviru dangumi Zaraso ežero saloje, kurioje atvyko dalyvauti kultūrinių projektų, renginių, festivalių, konkursų, akcijų organizatoriai, kultūros vadybininkai ir pristatyti projektus 2009 metų kultūriniam sezonui.

 

Daugiau Tomo Tumalovičiaus nuotraukų galima pamatyti projekto keturiasdešimties puslapių albume ,,Zarasai – Lietuvos kultūros sostinė 2008”.  
 
 
Parodų kuratorė Birutė Andrijauskienė

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
Normantės Ribokaitės foto paroda Spausdinti Email
Parašė   
Pirmadienis, 26 Sausis 2009 01:32

 

P1240605

Dusetų dailės galerijos fotografė Normantė Ribokaitė gimė 1968 m. Dusetose. 1984 m. baigė Dusetų K. Būgos vidurinės mokyklos aštuonias klases su sustiprintu dailės mokymu. 1987 m. baigė Buivydiškių technikumą.
Dalyvavo fotokonkursuose laikraščiuose „Zarasų kraštas", „Utenis", žurnaluose „Moteris", „Sodo spalvos", „Kelionės ir pramogos", „Namas ir as", „Kelionių magija", „Vyzdys foto/video", savaitraštyje „Žaliasis pasaulis", kuriuose laimėjo įvairius apdovanojimus. Dalyvavo  grupinėse   parodose Lietuvoje ir užsienyje, 28-ojoje kasmetinėje lietuvių fotografijos parodoje „Žmogaus ir gamtos pavasaris", vykusioje M. K. Čiurlionio galerijoje Čikagoje (JAV) laimėjo pirmą vietą tarptautinės „The WORLD WIDE TOUR PHOTO-2001" parodos Majoras (Vilnius), dalyvavo fotografų plenere „Zarasai ir zarasiečiai" bei parodose „Zarasai ir zarasiečiai" Zarasų kultūros centro parodų salėje, Utenos kultūros rūmų dailės galerijoje, Lietuvos fotomenininkų sąjungo diplomas už fotografijas parodoje „Žirgas fotografijoje". 2006 m. surengė personalinę fotografijos parodą Dusetų dailės galerijoje. Nacionalinės fotografijos meno fondas už Lietuvoje sėkmingai eksponuotas personalines meninių fotografijų parodas 2000-2006 m., apdovanojo Garbės raštu.
Gyvena Dusetose.

 

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
Liudmilos Gubanovos personalinė paroda “Debiutas” Spausdinti Email
Parašė   
Ketvirtadienis, 08 Sausis 2009 15:03

Liudmila

Liudmila Gubanova gimė 1959 metų lapkričio mėnesį. Baigė Vilniaus valstybinį pedagoginį institutą. Dirba Pauliaus Širvio pagrindinėje mokykloje rusų kalbos mokytoja. Piešti pradėjo 2007 metų spalio mėnesį, o tapyti nuo 2008 metų kovo mėnesio. Per tą laiką susikaupė begalo didelė darbų kolekcija. Šiuo metu net apie keturiasdešimt darbų priskaičiuoja pati autorė, o kiek dar jų yra išdalinta ir padovanota draugams, pažystamiems. Dovanoja ir dalina savo darbus Liudmila tikrai iš širdies. Tas širdingumas tiesiog spinduliuoja šiuose paveiksluose. "Savo polinkį ir pomėgį tapyti vertinu, kaip dievo dovaną" – sako pati autorė.

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL