Parodos
Atspindžiai Spausdinti Email
Parašė   
Pirmadienis, 13 Spalis 2014 10:10

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
Zarasai - ežerų kraštas Spausdinti Email
Parašė   
Pirmadienis, 18 Rugpjūtis 2014 10:39

LAST_UPDATED2
 
Socialiniai portretai Spausdinti Email
Parašė   
Penktadienis, 20 Birželis 2014 15:02

Nuo 2014 m. birželio 27 dienos Zarasų kultūros centro parodų salėje vyksta fotografijos paroda „Socialiniai portretai“. Parodos pristatymas turėjęs vykti rugsėjo 2d. 16 val. ATŠAUKIAMAS. Paroda veikia iki rugsėjo 10 dienos




 

 

 

LAST_UPDATED2
 
„Tarp fantazijos ir realybes“ Spausdinti Email
Parašė   
Pirmadienis, 26 Gegužė 2014 15:11

Zarasų meno mokyklos baigiamųjų darbų paroda  „Tarp fantazijos ir realybes“ Kūrybinių baigiamųjų darbų parodai darbus pateikia aštuoni 2013 metų ir dešimt 2014 metų Zarasų meno mokyklos dailės skyriaus absolventų. Savo kūrybinių darbų temų ir atlikimo technikų įvairove mokiniai puikiai iliustruoja, kaip per šešerius mokslo metus meno mokykloje mokoma dailės paslapčių.

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
Audiovizualinė instaliacija „Geografinės plotmės“ Spausdinti Email
Parašė   
Penktadienis, 11 Balandis 2014 09:16

„Kultūra kuria žmogų, dvasines vertybes, o dvasia reiškia žmoniškumą, darną. Turime neleisti iš mūsų gyvenimo eliminuoti tų vertybių, kurios sukurtos per amžius. Privalome į gyvenimą įnešti savo esmę ir stiprinti kultūrą, nes tai yra mūsų gyvenimo duotybė ir užduotis. Jokie turtai, stipri ekonomika nepadės išgyventi, jei nepuoselėsime kultūros“.

 

V. Bagdonavičius

Balandžio 15 d. Lietuvoje jau šeštą kartą bus minima Kultūros diena, kurią Lietuvos Respublikos Seimas 2006 m. liepos 19 d. įteisino kaip atmintiną. Kiekvienais metais vis daugiau plačiosios visuomenės ir institucijų įsitraukia į šios dienos minėjimą, atkreipiamas vis atidesnis dėmesys į idėjas, skleidžiamas per Kultūros dienai skirtus renginius. 2011 m. vyko tarptautinės konferencijos Vilniuje, Kaune, Palangoje, parodos, akcijos bei kiti renginiai, buvo apdovanojami savivaldybės kultūros darbuotojai. Visoje Lietuvoje Kultūros dieną išsiskleidė apie 80 Taikos vėliavų, simbolizuodamos taikos per kultūrą idėją ir išreikšdamos pasiryžimą saugoti ir puoselėti kultūros vertybes. Taikos vėliava iškilmingai pakelta ir prie Lietuvos Respublikos Seimo.

LAST_UPDATED2
Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL