Logo
Pagrindinis > Projektai
Projekto „Mobilumo džiaugsmas“ seminaras Lietuvoje – nauda, pasikeitimas patirtimi ir užsakytas oras
Parašė   
Šeštadienis, 29 Rugsėjis 2012 12:58

Šių metų rugsėjo 25 – 27 dienomis Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro vykdomo projekto „Mobilumo džiaugsmas“ Nr. LLB-1-063 įgyvendintų veiklų skrynia pasipildė kultūrinės patirties sklaidos seminaru, kuriame susirinko po septyniolika kultūros įstaigų atstovų iš kiekvienos projekto šalies: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos.

Skaityti daugiau...
 
Rugsėjo 21 – 22 dienomis Zarasai pražys rudens spalvomis
Parašė   
Pirmadienis, 10 Rugsėjis 2012 14:29

 

 

 

 

Savaitgalis Zarasuose numatomas įdomus, spalvingas ir turiningas. Penktadienį, rugsėjo 21 d. nuo 15 val. Zarasų Sėlių aikštėje vyks EUROPOS BENDRADARBIAVIMO DIENA. Tai Lietuvos – Latvijos - Baltarusijos bendradarbiavimo per sienas programos, visose trijose šalyse vykdomų projektų mugė, įdomiausių projektų pristatymas vizualiomis priemonėmis. Varžysis Lietuviškas žemaitukų veislės žirgas, latviškas mikroautobusas, greitosios pagalbos mašina RAF ir baltarusiškas traktorius „Belarus”. Pasirodys pasieniečiai kinologai su augintiniais, greitį, sumanumą ir drąsą demonstruos gelbėtojai ugniagesiai, medikai rengs patikrinimą dėl krūties vėžio. Šventės dalyvius organizatoriai vaišins kareiviška koše, o norintiems pasiklausyti projektų bendradarbiavimo kultūrinėje srityje, koncertuos Zarasų, Daugpilio ir Braslavo rajonų kūrybinių stovyklų dalyviai, Rezeknės muzikantai ir šokėjai, o pabaigoje visus į šokių sūkurį įsuks gausus Latvijos ir Lietuvos šokėjų būrys, jau susirinkę į rytojaus dieną prasidėsiančią RUDENS MUGĘ.

Skaityti daugiau...
 
Cooperation rally
Parašė   
Penktadienis, 31 Rugpjūtis 2012 14:24

Renginio programa

Reklaminis video čia

Renginio planas

 

 
Kviečiame susipažinti su amatais
Parašė   
Pirmadienis, 13 Rugpjūtis 2012 10:49

13-14-15 dienomis Zarasuose vyks Latvijos Lietuvos bendradarbiavimo per sienas programos projekto Žmonių su spec. poreikiais integravimas į bendruomenes per kultūrines veiklas „Kūryba- mano viltis“ amatų stovykla

Skaityti daugiau...
 
Projektas „Mobilumo džiaugsmas“ įsibėgėja: jaunimo kūrybos stovykla Zarasuose
Parašė   
Pirmadienis, 23 Liepa 2012 08:56

Šių metų sausio 2 d. Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras pradėjo vykdyti projektą „Sociokultūrinio tinklo sukūrimas Zarasų, Daugpilio, Braslavo pasienio regione, pritraukiant jaunimą ir aktyvinant vietos bendruomenes. Mobilumo džiaugsmas“. Šis projektas jau ne viena veikla džiugino ir stebino tiek jo dalyvius, tiek žiūrovus ir net pačius organizatorius. Viso projekto metu yra numatytos keturios kūrybinės stovyklos, dvylika koncertų ir trys kultūrinės patirties sklaidos seminarai. Į įgyvendintų veiklų kultūrinę skrynelę jau įdėta etnokultūros stovykla, vykusi Braslave, kur dalyviai iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos dešimt dienų plušėjo ir mokėsi groti įvairiais liaudies instrumentais. Stovyklos metu paruošta koncertinė programa jau pristatyta Daugpilio bei Braslavo bendruomenėms. Trijų miestų kultūros srities darbuotojai turėjo galimybę pasidalinti patirtimi Braslave vykusiame trijų dienų seminare. Taip pat jau įvyko keli jaunimo kūrybos bei teatro trupių pasirodymai.

Skaityti daugiau...
 
Suvieko Kaimo šventė
Parašė   
Antradienis, 17 Liepa 2012 08:29

 
Art class
Parašė   
Trečiadienis, 06 Birželis 2012 10:11

 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL