Zarasai – tarytum vasara 2016
Trečiadienis, 18 Gegužė 2016 09:18

JAUNATVIŠKAI IR BLAIVIAI!

Skaityti daugiau...
 
„Mažoji Melpomenė“
Penktadienis, 13 Gegužė 2016 15:16

X – as tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis – laboratorija „Mažoji Melpomenė“

Zarasų kultūros centro jaunimo teatro studija SU ELEKTRA gegužės 5 – 7 dienomis dalyvavo  nepakartojamame X – ame tarptautiniame vaikų ir jaunimo teatrų festivalyje – laboratorijoje  MAŽOJI MELPOMENĖ, kuri vyko Plungės kultūros centre.

Skaityti daugiau...
 
Jaunimo teatro studija SU ELEKTRA svečiavosi Antazavės vaikų globos namuose
Antradienis, 26 Balandis 2016 12:06

Balandžio 22 d. Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro Jaunimo teatro studija SU ELEKTRA dalyvavo Antazavės vaikų globos namuose vykusiame prevenciniame renginyje apie rūkimo ir alkoholio žalą. Čia jie parodė savo naujausią spektaklį „Kodėl?“, sukurtą pagal Juozo Erlicko humoreskas. Spektaklyje persipina meilės, kūrybiškumo, žalingų įpročių temos, ieškoma sąlyčio taškų.

Skaityti daugiau...
 
Para su teatru
Ketvirtadienis, 21 Balandis 2016 11:39

Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija balandžio 8 – 9 dienomis organizavo tradicinį renginį „Para su teatru“, kuriame dalyvavo ir Zarasų kultūros centro jaunimo teatro studija „Su elektra“. Renginys buvo skirtas populiarinti scenos meną, skatinti ir ugdyti kūrybiškumą tarp jaunuolių. Jaunieji teatro gerbėjai dalyvavo intensyvioje programoje – stebėjo spektaklius, dalyvavo kūrybinėse laboratorijose, stebėjo draugų bei kolegų pasirodymus, bendravo, dalinosi patirtimi ir kūrybiniais atradimais.

Skaityti daugiau...
 
Aš myliu klasiką
Trečiadienis, 16 kovas 2016 10:48

Kovo 14 d. 12 val. VšĮ Zarasų rajono socialinių paslaugų centre ir 15 val. Zarasų rajono Antazavės vaikų globos namuose buvo pradėtas Zarasų kultūros centro edukacinių programų ciklas „Aš myliu klasiką“. Pagrindinis projekto partneris Lietuvos nacionalinė filharmonija parodė teatralizuotą edukacinį koncertą visai šeimai „Sapnas muzikos karalystėje“.

Skaityti daugiau...
 
Tarptautinei moters dienai skirtas koncertas „Mano mūza“
Ketvirtadienis, 10 kovas 2016 17:08

Mano mintys kaip išgąsdintos žuvėdros skraido pulkais sidabrinio rytmečio migloj virš jūros. Norėčiau tau sukurt simfoniją iš bangų ošimo, iš šimtametės girios paslaptingiausios kalbos, iš žvaigždžių mirgėjimo, iš mūsų lietuviškų dainų ir bekraščio savo ilgesio. Norėčiau aš užkopti į viršukalnes aukščiausias, glamonėjamas baltų mieguistų debesų, ir iš šviesiausių žvaigždžių nupinti tau vainiką....

Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL