Village Harmony
Penktadienis, 30 Birželis 2017 16:04

Skaityti daugiau...
 
JONINĖS
Pirmadienis, 26 Birželis 2017 15:54

Kaip ir kasmet, trumpiausią metų naktį, Zarasų rajonas nušvito laužų šviesomis

Birželio 23 d. pavakarę, zarasiškiai ir meisto svečiai, patraukė į Zaraso ežero salą, kur mažojoje estradoje vyko Joninių šventė „Paparčio pražydėjimas“

Skaityti daugiau...
 
Smalvų sekminių šventė
Trečiadienis, 07 Birželis 2017 16:04

Pavasariui baigiantis po didžiųjų darbų visuomet ateina trumpas atokvėpis. Javai ir daržovės pasėti, o šienapjūtė dar neprasidėjo. Šiais metais „Smalvų“ bendruomenė pirmą kartą  šventė sekmines. Svečiuose buvo Zarasų kultūros centro vaikų folkloro ansamblis „Čiūta“.

Skaityti daugiau...
 
ZARASAI TARYTUM VASARA‘ 2017
Ketvirtadienis, 01 Birželis 2017 12:57

Paskutinis gegužės šeštadienis Zarasų gyventojams ir svečiams buvo tikra dovana- Zaraso ežero saloje gaivaus, saulėto oro , ežero vilnelių, muzikos ir judesio apsuptyje buvo atidarytas vasaros sezonas.

Kiekvienas atvykęs į šventę galėjo atrasti labiausiai patinkančią vietą ir veiklą: apsipirkti mugėje, pasėdėti paežerėje ir stebėti, kaip smagiai vandenlentėmis čiuožiama ežero paviršiumi, dalyvauti krepšinio, parko tinklinio ir futbolo varžybose su Zarasų sporto centru.

Skaityti daugiau...
 
MOTINOS DIENOS KONCERTAS „AKUSTINIS TILTAS“
Antradienis, 09 Gegužė 2017 15:09

Koncerto tema-lopšinės. Kai mama dainuoja lopšinę vaikui-tarp jų atsiranda akustinis tiltas, jungiantis dvi brangiausias sielas. Norėjome išryškinti lopšinės svarbą ir grožį mamos ir vaiko gyvenime per sceninius numerius, kuriuos atliko Zarasų kultūros centro, meno mokyklos, gimnazijos progimnazijos , sportinių šokių klubo ,, Vyja“ ir vaikų darželio meno kolektyvai.

Skaityti daugiau...
 
Turmanto padalinyje vyko koncertas skirtas mamytėms
Antradienis, 09 Gegužė 2017 13:16

Š.m. gegužės 7 d. Zarasų kultūros centro Turmanto padalinyje vyko koncertas skirtas mamytėms. Džiugu, kad žiūrovų gausą vos sutalpino kultūros namų salė. Koncertą skirtą mamytėms pradėjome 13.00 val.. Renginys truko dvi valandas, bet, pasak žiūrovų, jie dar ilgiau norėjo gerėtis nuostabiu pasirodymu. Scenoje netrūko dainų, šokių, vaidinimų.

 

Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL