,,Dainom išbraidysim tėviškę"
Pirmadienis, 16 Spalis 2017 12:52

Nedažnai mus džiugina šilti saulės spindulėliai, savo nuostabiom, ryškiom rudeninėm spalvom nuspalvindami vis niūresnius vakarus. Ir nors visame rajone, ir pas kaimynus nuskardeno vasaros renginių šaukiniai, bet dabar galime gyventi šiltais prisiminimais.O džiaugtis yra kuo!!! Šalia kitų renginių, Salako bendruomenė šventė kultūros namų 30-metį!!!

Skaityti daugiau...
 
Ketvirtadienio vakaras Zarasuose nebuvo eilinis
Penktadienis, 29 Rugsėjis 2017 14:56

Ketvirtadienio vakaras Zarasuose nebuvo eilinis ne dėl vis labiau rudenėjančio rudens, ne dėl pasivaikščiojimų krintančiais lapais nubarstytais takeliais, bet ir dėl geros ir kokybiškos muzikos Zarasų rajono savivaldybės kultūros centre.

Skaityti daugiau...
 
Holograminė žinutė Zarasų miesto visuomenei
Penktadienis, 22 Rugsėjis 2017 09:41

“HOLOGRAMINĖ ŽINUTĖ”

NEĮPRASTA ZARASŲ JAUNUOLIŲ ŽINUTĖ LIETUVAI

Spalio ketvirtosios rytą aktyviausias Zarasų jaunimas dalyvavo informacinio raštingumo mokymuose “Holograminė žinutė”, vykę Zarasų kultūros centre. Šie mokymai yra organizuojami VšĮ “Kūrybos ir Inovacijų laboratorijos” bei remiami Lietuvos Kultūros tarybos.

Skaityti daugiau...
 
Garbingai ir sėkmingai „išausta tapatybė“...
Ketvirtadienis, 13 Liepa 2017 10:30

Svarbiausią Lietuvos dieną – liepos 6-ąją – kartu su visais „Tautišką giesmę“ giedojome ir mes, Zarasų kultūros centro liaudiškų šokių grupė „Ežerūnas“. Tradicija tapusius „Tautiškos giesmės“ giedojimus esame patyrę klajonėse užsienyje ar renginiuose rajone. Bet šiais metais valstybės himną iškilmingai atlikome ypatingoje vietoje – ant Dubingių piliakalnio – dėvėdami tautinius kostiumus bei būdami vieningi su visa Lietuva.

Skaityti daugiau...
 
Valstybės dienos minėjimas
Antradienis, 11 Liepa 2017 15:03

Skaityti daugiau...
 
Lake and Sky 2017
Pirmadienis, 03 Liepa 2017 15:20

Liepos 6 – 8 dienomis Zarasų padangę papuoš karšto oro balionai. Šiomis dienomis Zarasuose vyks tarptautinis karšto oro balionų čempionatas „Lake and Sky 2017“ Vilmestos taurė, kurį organizuoja VšĮ „Smile balloons“ kartu su Lietuvos oreivių draugija.  Į čempionatą atvyksta oreiviai iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos bei Norvegijos kurie su 22 karšto oro balionais rungsis su dėl čempiono vardo.

Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL