Balandžio 23 d. 17 val. Zarasų kultūros centre Juozas Erlickas
Antradienis, 20 Balandis 2010 13:51

Juozas ErlickasBus pristatyta naujausia knyga „Mano meilė stikliniais kaliošais“
Muzikuoja Daumantas Slipkus ir Sigitas Rubis

Bilieto kaina: 20 Lt


Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras

Tel. 8 385 53285

 
Balandžio 24 d. 16 val. „Domino“ teatro spektaklis „Striptizo ereliai“
Antradienis, 20 Balandis 2010 09:58
Striptizo ereliai Spektaklis „Striptizo ereliai“  — tai istorija apie šešis didelę gyvenimo patirtį sukaupusius, mažo, kol kas paslaptyje laikomo, miestelio Lietuvoje bedarbius vyrus. Anglams nedarbas — tai pasisėdėjimai pamėgtoje aludėje gurkšnojant „Ginesą“ ir spoksant į televizorių, sergant už „Arsenalo” futbolo komandą. O lietuviams — tai šnekos apie viską ir apie nieką sėdint ant suoliuko su alaus buteliukais rankose. Tačiau ilgai šis dykinėjimas netrunka, vienam iš vyrų šauna puiki mintis, kaip užsidirbti daug pinigų. Šou prasideda – šeši vyrukai nusprendžia išbandyti save ir tapti... striptizo šokėjais! Nė vienas spektaklyje vaidinsiantis aktorius nėra šokęs striptizo, bet visi — kaip ir spektaklio herojai, yra pasiryžę išmokti šio amato. Kaip jiems pavyks pamatysite atėję į spektaklį.

           
Autoriai: Stephen Sinclair ir Anthony McCarten 
Režisierius: Arkadiusz Jakubik  
Choreografas: Krzysztof Adamski 
Dailininkas: Wojciech Stefaniak 
Vaidina: Dalius Skamarakas, Gytis Ivanauskas, Judita Zareckaitė, Lina Rastokaitė, Vytautas Rašimas, Sakalas Uždavinys, Eimutis Kvoščiauskas, Juozas Gaižauskas, Irmantas Bačelis,  Algirdas Dainavičius, Darius Petkevičius. 

          Spektaklio trukmė 2 val.

      Bilieto kaina: 30;40;50 Lt 

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro informacija

 
Kovo 11d. 13val. minėjimas skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai
Šeštadienis, 06 kovas 2010 22:31
alt
 
Kovo 10 d. 18 val. Domino teatro spektaklis „Mano žmonos vyras“
Penktadienis, 05 kovas 2010 15:06
altSpektaklis „Mano žmonos vyras“ pastatytas pagal garsiausio kroatų rašytojo Miro Gavrano tokio paties pavadinimo pjesę. Šis rašytojas gali didžiuotis ne tik tuo, kad turi įkūręs savo teatrą, taip pat jo vardu pavadintas ištisus šešerius metus Slovakijoje vykstantis teatrų festivalis GAVRANFEST.

Spektaklio veiksmas vyksta Kroatijos mieste Splite. Ten, jachtoje, gyvenantis buvęs jūreivis džiaugėsi šeimynine idile, tačiau vieną dieną pas jį apsilankė svečias,  prisistatęs kaip jo sutuoktinės vyras. „Vadinasi, tu esi mano žmonos vyras, o aš esu tavo žmonos vyras“, – logines jungtis dėliojo spektaklio herojai. „Visoje Europos sąjungoje moterims užtenka vieno vyro, o jai neužtenka dviejų“, – susiėmęs už galvos konstatavo Žarkecas (V. Šapranauskas). Panašu, kad gražuolė palydovė mėgsta paįvairinti dviejų santuokų monotoniją. Kaip elgiasi spektaklio herojai? Kad ir ką jie nusprendžia, žiūrovus tai pravirkdo juoko ašaromis. 

Režisierius: Kostas Smoriginas

 

Bilieto kaina – 30; 40; 50 Lt

Informacija tel. 8 385 53285

 
Moterų mėgėjų meno kolektyvai Kovo 8-ąją kviečia į kūrybinio dešimtmečio jubiliejų
Penktadienis, 05 kovas 2010 15:03
altJau keletą metų Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro koncertų salėje Kovo 8-ąją vyksta kūrybinių dešimtmečių koncertai. Prieš keletą metų kūrybinio dešimtmečio jubiliejų koncertu pasitiko kaimo kapela ,,Sadūnai“, o štai šiais metais į kūrybinio dešimtmečio koncertą kviečia net du moterų mėgėjų meno kolektyvai: vokalinis ansamblis ,,Nikaja“, vadovė Jūra Nastajienė,  ir  modernaus šokio grupė ,,Impresija“, vadovė Daiva Šukštulienė. Šie du Zarasų kultūros centro meno kolektyvai jubiliejaus proga parengė koncertinę programą ,,Pasaulis pagal moterį“, kurią kviečia pasižiūrėti mylinčius dainą ir šokį Zarasų miesto ir rajono gyventojus.         

Skaityti daugiau...
 
Sausio 23 d. 18 val. premjera - „DNR kodas“
Ketvirtadienis, 07 Sausis 2010 11:34

Kreivas kasdienybės veidrodis

  „DNR kodas“- tai žymaus šiuolaikinio Rusijos kino scenaristo Olego Danilovo komedija, melodrama arba tiesiog nekasdieniška šeimyninė istorija apie kiekvieno iš mūsų gyvenime galinčias pasitaikyti kryžkeles, „posūkius į kairę”, pokyčių troškulį. Spektaklyje vaidina jau gerai pažįstama „Laukinė moteris“ – Rasa Marazaitė, kurios kuriamas personažas pelno ne tik sūnaus, bet ir jo tėvo simpatijas. Komedijoje „DNR kodas“ taip pat vaidina tokie žymūs scenos grandai kaip Algirdas Latėnas, Dalia Brenciūtė ir Dovilė Šilkaitytė. Dėl meilės galvą pametusio sūnaus vaidmenį atlieka žiūrovų numylėtiniai Sergejus Ivanovas bei Ignas Ciplijauskas. Komedijos „DNR kodas“ moralas nuotaikingas ir optimistiškai: net sudėtingiausios gyvenimo dilemos išsprendžiamos ir gali turėti laimingą pabaigą. Tereikia tikėti, veikti ir nepamiršti šypsotis“.

Režisierius: Kostas Smoriginas 
Dailininkas: Vytenis Lingys 
Kompozitorius: Faustas Latėnas 

Bilieto kaina – 30 Lt

Informacija tel. 8 385 53285


 
<< Pradžia < Ankstesn 61 62 63 64 65 66 67 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL