JONINĖS BUS! Spausdinti Email
Parašė   
Pirmadienis, 15 Birželis 2020 09:19

JONINĖS BUS!

Šlyninkos vandens malūne

Birželio 23 d.

 

18.00 – 21.00 val. mažoji mugė ir šeimų žaidimų erdvė.

21.00 – 22.00 val. lietuvių liaudies šokių pynė aikštelėje prie malūno. Dalyvauja Zarasų kultūros centro liaudiškų šokių grupės „Ąžuolinis“ ir „Ežerūnas“.

22.00 – 23.00 val. grupė „Patruliai“ malūno scenoje.

23.00 – 24.00 val. vakaronė su Zarasų kultūros centro tradicine kapela „Čir vir vyrai“ malūno scenoje.

 

Organizatoriai:

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras

Bendruomenė „Šlyninkos vandens malūnas“

 

Renginių metu bus filmuojama ir fotografuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose ir šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.
Primename, kad renginių metu išlieka rekomendacijos laikytis asmens higienos (dezinfekuoti rankas, laikytis kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo), saugių atstumų ir vyresniems nei 6 metų asmenims devėti nosį ir burną dengiančias kaukes ar kitas veido apsaugos priemones. Renginiuose negali dalyvauti tie asmenys, kurie turi ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų, ūmių žarnyno infekcijų ir kitų užkrečiamųjų ligų požymių (karščiavimas, sloga, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas, viduriavimas, vėmimas ir pan.), asmenys, kuriems privaloma izoliacija, izoliacijos laikotarpiu. Būkime sveiki ir atsakingi.
LAST_UPDATED2