šventinis koncertas-pasaka ,, L.L.L“
Penktadienis, 23 Gruodis 2016 14:56

Gruodžio 22 d. Zarasų kultūros centre vyko šventinis koncertas-pasaka ,, L.L.L“( Ledas.Lietus.Laivas) pagal U.Hub ir J.Muhle knygelę ,, Aštuntą prie laivo“ ( rež. S. Vanagaitė).

Tai istorija apie tvaną, kurio metu dalis gyvūnų buvo išgelbėti ir plukdomi Nojaus arka. Koncertą pradėjo Zarasų kultūros centro mandolinininkai ( vad. G. Andrijauskas).

Nojaus laivu ,, plaukė“: arkliukai ir ožiukai – folkloro kolektyvas ,, Čiūta“ ( vad. D. Skvarčinskaitė), egzotiniai paukšteliai- sportinių šokių klubas ,, Domino“( vad. V. Jackūnas), nemiegantys žvėreliai- teatriukas ,, Su elektra“ ( vad. A. Mozeris), Vilkas – dainininkas ir šokėjas L. Bardinskas, Povas- D. Skusevičienė, meškiukai ir pingvinukai- ,, Santarvės“ mokyklos choras ,, Šypsenėlė ir solistės ( vad. D. Skvarčinskaitė), dramblys – pramoginių šokių kolektyvas ,, Žėrutis“.

Laive ,, buvo aptiktos“ tamsiosios būtybės- šiuolaikinio šokio jungtinė  grupė ,, Mėta“ ( vad. S. Vanagaitė). Audrą scenoje,, sukėlė“ šiuolaikinio šokio grupė ,, AuRUM“ ( vad. A. Razmė). O vaivorykšte ,, sušvito“ laimingoje kelionės pabaigoje – P. Širvio mokyklos choras (vad. G. Gasparavičius ) ir visas darželio ,, Lakštingala“ vaikučių būrys. Renginį vedė pingvinukai- dramos grupė ,, Lagaminas“ ( vad. S. Vanagaitė) ir balandis – G. Jonušaitė. Šventės pabaigoje su rogėmis,, iš dangaus nukrito“ Kalėdų Senelis, kuris visus vaikus apdalino saldžiomis dovanėlėmis ir gražiais sveikinimais .

Scenografiją kūrė ir rekvizitus gamino B. Andrijauskienė ir D. Kožemiakina.

Kad ilgai atsimintume šią kelionę, - rūpinosi fotografas E. Černovas.

Daugiau nuotraukų čia