„Mažoji Melpomenė“
Penktadienis, 13 Gegužė 2016 15:16

X – as tarptautinis vaikų ir jaunimo teatrų festivalis – laboratorija „Mažoji Melpomenė“

Zarasų kultūros centro jaunimo teatro studija SU ELEKTRA gegužės 5 – 7 dienomis dalyvavo  nepakartojamame X – ame tarptautiniame vaikų ir jaunimo teatrų festivalyje – laboratorijoje  MAŽOJI MELPOMENĖ, kuri vyko Plungės kultūros centre.

Tai vienas didžiausių teatrinių projektų ne tik Plungėje, bet ir visoje Lietuvoje. Zarasiškiai savo spektakliu KODĖL?, sukurtu pagal  J. Erlicko humoreskas, džiugino ne tik žemaičius, bet ir festivalio dalyvius iš Molėtų, Ignalinos, Šiaulių,  Alytaus, bei užsienio kolektyvus iš Italijos, Estijos, Latvijos, Rusijos.

Jaunimo teatro SU ELEKTRA  aktoriai mokėsi scenos kalbos, ritmo, aktorinio meistriškumo, ,,Suzuki“ teatrinės technikos, sceninio šokio ,,Zumbos“, kurias vedė profesionalūs aktoriai, universiteto dėstytojai. Šventės dalyviai stebėjo vieni kitų spektaklius, surado naujų draugų, išmoko naujų dalykų, pasisėmė neįkainojamos patirties ir dar labiau pamilo teatrą.

Dėkojame šventės organizatoriams Sigitai ir Romui Matuliams už nepaprastai gerą, kūrybingą, pilną draugystės laiką ir siunčiame linkėjimus visam Plungės kultūros centro kolektyvui bei teatrui SAULA.

Daugiau nuotraukų čia