Aš myliu klasiką
Trečiadienis, 16 kovas 2016 10:48

Kovo 14 d. 12 val. VšĮ Zarasų rajono socialinių paslaugų centre ir 15 val. Zarasų rajono Antazavės vaikų globos namuose buvo pradėtas Zarasų kultūros centro edukacinių programų ciklas „Aš myliu klasiką“. Pagrindinis projekto partneris Lietuvos nacionalinė filharmonija parodė teatralizuotą edukacinį koncertą visai šeimai „Sapnas muzikos karalystėje“.

Projektas „Aš myliu klasiką“ – tai edukacinių programų ciklas, suteikiantis galimybę socialinę atskirtį patiriantiems žmonėms pamatyti, išgirsti ir susipažinti su klasikine muzika. Projekto metu dalyviai galės išbandyti muzikos instrumentus, susipažinti su jais dalyvaujant profesionaliems muzikantams.


Projekto pagrindinis partneris – Lietuvos Nacionalinė filharmonija, sutiko bendradarbiauti ir pristatyti savo edukacines programas Zarasų rajone. Edukacinės programos, individualūs užsiėmimai su profesionaliais muzikantais padės atskleisti ir ugdyti kūrybinį potencialą, gilins žinias apie kultūros ir meno procesus.

Edukacinių programų ciklas tęsis iki pat rudens. Gegužės mėnesį galėsite pamatyti ir išgirsti Čiurlionio kvarteto programą, o rugpjūčio mėnesį – koncertą visai šeimai „Dainuoju ir groju Lietuvai“.

Daugiau nuotraukų čia

Zarasų kultūros centro kultūrinės veiklos vadybininkė Asta Vilkauskienė