Tarptautinei moters dienai skirtas koncertas „Mano mūza“
Ketvirtadienis, 10 kovas 2016 17:08

 

 

Mano mintys kaip išgąsdintos žuvėdros skraido pulkais sidabrinio rytmečio migloj virš jūros. Norėčiau tau sukurt simfoniją iš bangų ošimo, iš šimtametės girios paslaptingiausios kalbos, iš žvaigždžių mirgėjimo, iš mūsų lietuviškų dainų ir bekraščio savo ilgesio. Norėčiau aš užkopti į viršukalnes aukščiausias, glamonėjamas baltų mieguistų debesų, ir iš šviesiausių žvaigždžių nupinti tau vainiką....

 

Šiomis M. K. Čiurlionio eilėmis kovo 8-ąją Zarasų kultūros centre buvo pradėtas Tarptautinei moters dienai skirtas koncertas „ Mano mūza“. Šį vakarą visoms Zarasų moterims buvo padovanota gražiausių muzikinių linkėjimų ir sveikinimų puokštė. Dėl prasidėjusios didžiosios salės renovacijos, renginys vyko mažojoje salėje, kas nesutrukdė sukurti šventišką ir jaukią atmosferą. Koncerto metu skambėjo nuoširdžiausios moterims skirtos dainos, o jas keitė energingi ir romantiški šokėjų pasirodymai.

Programoje dalyvavo: Zarasų kultūros centro mandolinininkų ansamblis (vadovas Gintaras Andrijauskas), Salako romantinės muzikos ansamblis „3in1“ (vadovė Rasa Lukošiūnaitė), Zarasų kultūros centro populiariosios muzikos grupė „Maksimas ir Ko“ (vadovas Maksim Bendelston), Diana Skvarčinskaitė, Lukas Bardinskas ir šokių studija „AuR‘UM“ (vadovė Augustė Razmė), šokių studija „Domino“ (vadovas Vytenis Jackūnas).

Daugiau nuotraukų čia