Logo
Pagrindinis > Projektai
„Kurk, kad išliktum“
Parašė   
Antradienis, 17 Rugsėjis 2019 11:18

Spindės visas Laukesos ežeras

 

baigiamieji projekto ‚Kurk, kad išliktum“ renginiai

Skaityti daugiau...
 
BALTIC TECHNO SHOW ON AIR
Parašė   
Trečiadienis, 11 Rugsėjis 2019 15:18

Rugsėjo 19 – 21 d. Zarasų profesinės mokyklos praktinio mokymo centre („Elinge“) vyks dj, garso ir šviesų operatorių (ne profesionalų, pradedančiųjų) kursai, kuriuos ves VŠĮ "Džiazo galerija" ekspertai. Kursų metu sužinosite apie renginių organizavimą, techninį aptarnavimą, prisiliesite prie garso ir šviesos technikos, išbandysite praktiškai visus pasiruošimo renginiui darbus. Kursų rezultatas – rugsėjo 21 d. 20:00 val. ant Laukesos ežero organizuojamas garso ir šviesų šou - BALTIC TECHNO SHOW ON AIR. Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai (nurodyti vardą, pavardę, amžių ir vieną motyvacinį sakinį, kodėl norite dalyvauti) arba telefonu +37067117179 iki rugsėjo 16 d. Kursai nemokami (seminarai, praktiniai užsiėmimai, apgyvendinimas, maitinimas). Dalyvių skaičius ribotas.

Skaityti daugiau...
 
Rajone praūžė Šeimos festivaliai
Parašė   
Trečiadienis, 22 Gegužė 2019 16:27

Gegužė šiais metais mus lepina ne tik šiluma bei saule, bet ir renginių gausa. Zarasų kultūros centras, nelaukdamas kurortinio sezono pradžios, išsikraustė po atviru dangumi ir pirmą kartą Zarasų rajone suorganizavo Šeimų festivalius.

Skaityti daugiau...
 
„Kurk, kad išliktum“ – projektas teikiantis vilties
Parašė   
Pirmadienis, 20 Gegužė 2019 16:09

Zarasų kultūros centras nuo 2018 m. birželio 1 d. vykdo 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projektą Nr. LLI-337 „Daugpilio ir Zarasų rajonų atskirtų teritorijų gyventojų kūrybiškumo, aktyvumo ir verslumo skatinimas, pasitelkiant sociokultūrines priemones. Kurk, kad išliktum“. Visi šie ilgi pavadinimai dažnai suklaidina paprastą žmogų – „Švaistomi Europos pinigai!“, „O kas man iš to?“.

Skaityti daugiau...
 
Zarasų rajone gyventi gera ir bus dar geriau!
Parašė   
Antradienis, 27 Lapkritis 2018 11:29

Kultūros žmonės nepasiduoda

„Zarasų rajone gyventi gera ir bus dar geriau!”

Neseniai liūdnai nuskambėjo žinia, kad Zarasų rajonas užima paskutinę vietą pagal Lietuvos Savivaldybių gerovės indeksą (paskelbė Vilniaus politikos analizės institutas (VPAI). Kultūros žmonės susimąstė, ar tikrai viskas taip blogai? Zarasai – ežerų kraštas, renginių miestas, lietuviškoji Šveicarija, kurortinė teritorija, žvejų rojus, pirmoji Lietuvos kultūros sostinė, šitiek kuriančių, aktyvių žmonių, atsinaujinusi arba atsinaujinanti kultūros infrastruktūra. Tačiau – EKONOMIKA ir DEMOGRAFIJA, tie baisūs žodžiai pakiša koją. Nors ir čia jie nusprendė nepasiduoti. „Kurk, kad išliktum“ – pasakė sau ir sėkmingai įgyvendina projektą, kurio metu siekia prisidėti prie tų dviejų rodiklių pagerinimo.

Skaityti daugiau...
 
Create to remain
Parašė   
Pirmadienis, 16 Liepa 2018 09:39

Zarasų ir Daugpilio rajonai vienijasi kūrybai, kad išliktų

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras kartu su Daugpilio rajono savivaldybės Kultūros skyriumi vasaros sezoną pradėjo su gaiviais naujo kūrybiško projekto vėjais. „Kurk, kad išliktum“ ("Create to remain") – tai jo pavadinimas ir pagrindinė idėja. Projekto tikslinė grupė – Zarasų ir Daugpilio rajonų atskirtų teritorijų gyventojai, o tikslas – padėti šiems žmonėms tapti aktyviais, kūrybiškais, versliais ir socialiais, labiau patenkintais savo gyvenamąja vieta.

Skaityti daugiau...
 
„Create to remain“ („Kurk, kad išliktum“)
Parašė   
Ketvirtadienis, 21 Birželis 2018 15:44

Šiandien Zarasų rajono savivaldybės kultūros centre įvyko pirmasis 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projekto Nr. LLI-337 „Daugpilio ir Zarasų rajonų atskirtų teritorijų gyventojų kūrybiškumo, aktyvumo ir verslumo skatinimas, pasitelkiant sociokultūrines priemones. KURK, KAD IŠLIKTUM“ koordinacinės grupės susitikimas.

Skaityti daugiau...
 
<< Pradžia < Ankstesn 1 2 3 4 5 6 Sekantis > ir >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL